Ennyire Vittem - Gondolatolvasás és Stand-up comedy

Szakadj ki a hétköznapokból egy vicces gondolatolvasó műsorral!

Te mit gondoltál 18 évesen, hol fogsz tartani 10 év múlva? Boldog házasság, gyönyörű gyerekek, tehermentes családi ház, új autó?

Generációs trauma a ’80-as – ’90-es években születettek között az a társadalmi elvárás, hogy az élet minden területén játszi könnyedséggel túl kellene szárnyalniuk a szüleik generációját. Az Ennyire vittem című est éppen ezt a frusztrációt dolgozza fel egy szórakoztató és elgondolkodtató előadás keretében. A számtalan meglepő trükkel tűzdelt műsorban olyan témák is terítékre kerülnek, ami minket, Y generációsokat foglalkoztat. Online és offline párkeresés, karrier és önmegvalósítás, öregedés és sok minden más. Ha úgy érzed, hogy az életed egy végeláthatatlan To-Do lista, ha azt hiszed rajtad kívül mindenki tudja, hogy mit csinál és merre tart, akkor itt a helyed! Felejtsd el az élet megoldhatatlan problémáit egy estére, gyere, és érezd jól magad velünk!

A fellépőkről

Feiszt Viktor a Dumaszínház tehetségkutatójának egyik nyertese, a Showderklub és a Dumaszínház rendszeres fellépője. Jelenleg Mogács Dániellel járja az országot, és szórakoztatja a nagyérdeműt keserédes, fanyar humorával.

Gyertyán Balázs Magyar és Cseh bűvészbajnok. Különleges kézügyessége, meghökkentő trükkjei, és egyedi humora hamar ismertté tette a szakmán belül. Több, mint 10 éve tart előadásokat Európa szerte. Számos színházi- és TV produkcióban dolgozott már. A Stand-up Budapest társulatával az elmúlt években bejárta az egész országot, de külföldön sem ismeretlen a neve, hiszen fellépett már Glasgowban, Newcastle-ben, Bernben, Hannoverben és Bukarestben is!

100% Nevetés Garancia: ha nem nevetsz legalább egyszer, visszakapod a pénzed!

Komolyan! Műsor után keresd meg Gyertyán Balázst, és harag nélkül visszafizeti a jegy árát!

Adatkezelési Tájékoztató Felhasználási Feltételek Impresszum